Naslovnica    O Sveučilištu    Djelatnost    Međunarodna suradnja
International Cooperation
   
Studenti    Obrazovanje    Media    Javna nabava    English   
Publikacije

     Priručnik kvalitete

Priručnik kvalitete je temeljni dokument koji opisuje i definira sustav upravljanja kvalitetom i ima zadaću prikazati sustavni pristup osiguranju i unaprjeđenju kvalitete na Sveučilištu uz istovremeno postizanje standarda definiranih u Standardima i smjernicama za osiguravanje kvalitete u Europskom prostoru visokoga obrazovanja (ESG).

PostupciVodič

Vodič služi jednostavnijem snalaženju u sustavu osiguranja i unaprjeđenja kvalitete na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Prikazuje se strategija i ustroj sustava osiguranja i unaprjeđenja kvalitete te tijela koja se bave provedbom sustava na razini Sveučilišta i znanstveno-nastavnih i umjetničko-nastavne sastavnice. Na kraju Vodiča priloženi su godišnji akcijski plan i temeljni dokumenti sustava (Pravilnik i postupci).
       Ishodi učenja

''Ishodi učenja - priručnik za sveučilišne nastavnike'' nastao je kao rezultat rada na projektu Sustavni pristup uvođenju ishoda učenja u obrazovanje studenata na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (SUPER UNIOS). Projekt je realiziran u razdoblju od siječnja 2008. do veljače 2009. godine na inicijativu Nacionalne zaklade za znanost koja je projekt podržala u okviru programa Zaklade, Visoko obrazovanje temeljeno na ishodima učenja.

Priručnik - osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju.pdf

Pojmovnik osnovnih termina i definicija u području osiguranja kvalitete.pdf