Obrana doktorske disertacije – 1.4.2020.

Obrana doktorske disertacije – 1.4.2020.

Sukladno epidemiološkoj situaciji u Republici Hrvatskoj i preporukama Vlade, Ministarstva znanosti i obrazovanja (Preporuke) te Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske (Preporuke / Preporuke), prethodno zakazana javna obrana doktorske disertacije pod naslovom: “Transmedijalne i kulturalno-identitetske strategije filmskih reprezentacija”, Sunčane Tuksar, doktorandice poslijediplomskog interdisciplinarnog sveučilišnog studija Komunikologija, održat će se u srijedu, 1. travnja 2020. godine s početkom u 11.00, putem videokonferencijske veze.

Tehnički detalji vezani uz videkonferencijsku vezu objaviti će se naknadno u sklopu ove Obavijesti.

 

Videokonferencijska veza odvijat će se na platformi „Zoom“.

Preduvjet za korištenje aplikacije je da ste ju skinuli s interneta, Google Playa ili Apple Store na uređaj na kojemu ćete ju koristiti. Preporučujemo upotrebu slušalica radi boljeg zvuka.

Poveznica za preuzimanje aplikacije za Windows operacijski sustav: https://zoom.us/support/download

Poveznica za preuzimanje aplikacije za Android operacijski sustav: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings

Poveznica za preuzimanje aplikacije za Apple iOS operacijski sustav: https://apps.apple.com/us/app/id546505307

Ako do sada niste koristili ZOOM aplikaciju, otvorite poveznicu u nastavku i izradite besplatni korisnički račun: https://zoom.us/?tt!pID=3521&tt!bD=5430996_1

Nakon uspješnog otvaranja korisničkog računa, s istim podacima je potrebno prijaviti se u prethodno preuzetu i instaliranu aplikaciju.

  • PRIJE SAMOG POČETKA KONFERENCIJE, U SKLOPU OVE OBAVIJESTI OBJAVIT ĆE SE POVEZNICA I LOZINKA ZA SPAJANJE NA ZOOM MEETING (SASTANAK).
  • OTVORITE POVEZNICU ZA VIDEOKONFERENCIJU NA UREĐAJU NA KOJEMU JE INSTALIRANA ZOOM APLIKACIJA, POTVRDITE OPCIJU JOIN MEETING.
  • UKOLIKO APLIKACIJA ZATRAŽI, UNESITE LOZINKU KOJA JE OBJAVLJENA UZ POVEZNICU, TJ. MEETING PASSWORD I POTVRDITE S OK.
  • POTVRDITE PONUĐENU OPCIJU JOIN WITH VIDEO TE OPCIJU CALL VIA DEVICE AUDIO
  • NA EKRANU BISTE SADA TREBALI VIDJETI VIDEO SLIKE SVIH KOJI TRENUTNO SUDJELUJU NA VIDEOKONFERENCIJI

Kada videokonferencija završi, jednostavno se odjavite na ponuđenoj opciji LEAVE (NAPUSTI) koji je crvenim slovima upisan obično u desnom gornjem uglu ekrana.

 

Podaci za spajanje na videokonferencijsku vezu :

 

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/243597240?pwd=ZnZUOE04SzVEVzZ4WFd2WFZYOS9uQT09

Meeting ID: 243 597 240
Password: 746314