Održan Božićni domjenak Alumni kluba Odjela za fiziku

Održan Božićni domjenak Alumni kluba Odjela za fiziku

Na Odjelu za fiziku 23. prosinca s početkom u 12:00 sati u pred.br. 60 održan je se sastanak Alumni kluba Odjela za fiziku


VIJESTI – Dana 23. prosinca u prostorijama Odjela za fiziku Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Trg Ljudevita Gaja 6, I kat, održan je sastanak Alumni kluba Odjela za fiziku s početkom u 18:00 sati. Na sastanku bivši studenti su se kratko predstavili te izvijestili gdje rade. Kratko su se osvrnuli na trenutno vrijeme sastanka te se usuglasili da ubuduće Alumni klub svoje sastanke održava u okviru neke nastavničke manifestacije, kao što je npr. Zimska škola fizike. Iako je sastanak s 12:00 sati prebačen na 18:00 sati zaključeno je da je ovo vrijeme s puno obaveza te je to razlog manjeg odaziva iako se preko društvenih mreža ljudi iskazali veliku zainteresiranost! Sveukupno prisutnih je bilo sedam. Popis prisutnih je u privitku ovog izvješća.

Tijekom sastanka usuglašeno je kako će voditelj Alumni kluba Odjela za fiziku biti Leon Zakanji koji će kao vanjski dionik biti i član Povjerenstva za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja na Odjelu za fiziku što omogućava direktnu povratnu informaciju o kvaliteti studija na Odjelu.

Nakon sastanka uslijedio je božićni domjenak.

Tonka Mohr