Radionica iz ciklusa Karijeriranje 2019

Dana 14. listopada 2019. godine u suorganizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje i Sveučilišta u Osijeku, u Rektoratu našega sveučilišta održana je cjelodnevna radionica u sklopu ciklusa Karijeriranje 2019.
Višnja Sak Bosnar, djelatnica Centra za kvalitetu i karijerna savjetnica, moderirala je Okrugli stol pod nazivom „Zapošljavanje visokoobrazovanih mladih osoba“. U radu Okruglog stola sudjelovali su predstavnici poslodavaca iz različitih sektora i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Raspravljalo se o zapošljavanju visokoobrazovanih mladih osoba s ciljem jačanja povezivanja sektora visokog obrazovanja i tržišta rada te jačanja djelatnosti karijernog usmjeravanja studenata na Sveučilištu u Osijeku.
Uslijedila je praktična radionica za karijerne savjetnike ”Izrada individualnog razvojnog plana karijernog savjetnika” koju je vodila doc. dr. sc. Ana Jakopec s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku. Radionicu su pohađali karijerni savjetnici sa Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Rijeci, Veleučilišta Velika Gorica, Veleučilišta Baltazar iz Zaprešića i Sveučilišta u Osijeku.

Uredio |2019-10-16T13:13:29+02:0016.10.2019.|Radionice savjetovanja, Vijesti i događanja|