Radionica za djelatnike sustava kvalitete

Dana 16. lipnja 2016. godine na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu održana je radionica za djelatnike sustava kvalitete svih sastavnica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Djelatnica Ureda za kvalitetu KBF-a, Antonija Pranjković, predstavila je specifičnosti u organizaciji i funkcioniranju sustava kvalitete na sastavnici.

Diplomski ispit studenata KBF-a sastoji se od obrane diplomskog rada i usmenog ispita, a usmeni ispit-tezarij sastoji se od provjere znanja u dva od sedam osnovnih područja studija. Svako područje ima postavljene teze koje student mora prezentirati i obraniti.

Upravi fakulteta je važno da studentima budu dostupne sve potrebne informacije i pomoć tijekom studiranja te se svake godine izdaje Vodič za studente s terminskim planom održavanja mentorskih susreta i osnovnim podacima iz sveučilišnih i fakultetskih akata o studentskim pravima i obvezama. Osim Jedinstvene sveučilišne studentske ankete, provodi se i anketiranje studenata o zadovoljstvu mentorskim sustavom i zadovoljstvu studijem. Studenti imaju ponuđene brojne izvannastavne aktivnosti, organizirana hodočašća i studijska putovanja. Novost je Odluka temeljem koje se studentima vrjednuju izvannastavne i izvanfakultetske aktivnosti te se navedene bilježe u Dodatku diplomi.

Radionica KBF3
Radionica KBF2

Uredio |2016-07-04T13:50:23+02:0016.06.2016.|Sastanci ureda, Vijesti i događanja|