Kvaliteta

06.04.
2021.

Ciklus radionica ”Karijerna srijeda” – Radionica ”Pisanje CV-a i motivacijskog pisma”

U sklopu suradnje sveučilišnog Centra za kvalitetu i Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (”Karijerna srijeda”), 31. ožujka 2021. godine održana je radionica naziva ”Pisanje životopisa i motivacijskog pisma”. Radionica je održana putem Zoom platforme za oko 70 studenata Sveučilišta u Osijeku.

Uredio Dubravka Trampus | Radionice savjetovanja . Vijesti i događanja
VIŠE
15.03.
2021.

Radionica ”Pravila i oblici citiranja pri pisanju završnih i diplomskih radova” na FAZOS-u

Dana 15. ožujka 2021. godine, karijerna savjetnica i djelatnica Centra za kvalitetu, Marina Holjenko, održala je radionicu na temu ”Pravila i oblici citiranja pri pisanju završnih i diplomskih radova”. Radionica je održana s početkom u 11:30 sati u suradnji s Fakultetom agrobiotehničkih znanosti Osijek, a istu su slušali studenti III. godine preddiplomskih studija kao i […]

Uredio Dubravka Trampus | Radionice savjetovanja . Vijesti i događanja
VIŠE
11.03.
2021.

Radionica ”Pisanje životopisa i motivacijskog pisma” studentima FFOS-a

Dana 10. ožujka 2021. godine, s početkom u 14:05 sati, održana je radionica ”Pisanje životopisa i motivacijskog pisma” putem Zoom platforme. Studentima 3. godine preddiplomskog studija Psihologije Filozofskog fakulteta Osijek radionica je održana u okviru predmeta ”Vještine samoregulacije u akademskom okruženju”.

Uredio Dubravka Trampus | Radionice savjetovanja . Vijesti i događanja
VIŠE
18.02.
2021.

Webinar ”Predstavljanje okvira za razvoj i procjenu kvalitete e-kolegija Sveučilišta u Rijeci i iskustva učenja na daljinu”

Dana 17. veljače 2021. godine karijerna savjetnica i djelatnica Centra za kvalitetu sudjelovala je na Zoom webinaru „Predstavljanje okvira za razvoj i procjenu kvalitete e-kolegija Sveučilišta u Rijeci i iskustva učenja na daljinu“. Webinar je održan u organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje i prof. dr. sc. Marte Žuvić, prorektorice za studije, studente i […]

Uredio Dubravka Trampus | Radionice . Vijesti i događanja
VIŠE
Stranica 1 od 4912345...102030...Posljednja »