KONFERENCIJA „INOVACIJSKI POTENCIJAL SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU“

Dana 30.11. i 1.12.2023. godine Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku organizira konferenciju „Inovacijski potencijal Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku“ koja će se održati u Auli Rektorata Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, Trg Sv. Trojstva 3, Osijek. Cilj ovog događanja je predstavljanje znanstvenih postignuća te poticanje umrežavanja i suradnje znanstvene zajednice i gospodarstva.

Suorganizator događanja je TERA Tehnopolis d.o.o.

Na konferenciji će se predstaviti  prilike za EU financiranje u novoj financijskoj perspektivi, neka od postignuća znanstvenika Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku kao i prepoznate prilike i potencijali za suradnju.

S obzirom da svi projekti u znanosti koji se planiraju financirati iz EU izvora moraju biti u skladu sa Strategijom pametne specijalizacije Republike Hrvatske, prezentacije znanstvenika planirane su prema tematskim prioritetima tog strateškog dokumenta. Tijekom konferencije sudionici će se moći upoznati i sa oblicima intelektualnog vlasništva i razinama tehnološke spremnosti kao potencijalnog ishoda znanstveno-istraživačkog rada.

Ovo je prvo u nizu ovakvih događanja koje ima za cilj predstavljanje postignuća akademske zajednice s ciljem povećanja inovativnosti i konkurentnosti gospodarstva. Konferencija je namijenjena znanstvenicima, poduzetnicima, predstavnicima poduzetničkih potpornih institucija i gospodarskih udruženja, predstavnicima lokalne i područne samouprave te svim ostalim dionicima usmjerenima na pozitivne promjene u gospodarstvu i društvu.

Program događanja možete vidjeti u prilogu ove obavijesti ili na poveznici Program konferencije, a potvrda sudjelovanja ostvaruje se popunjavanjem prijavnice na poveznici:
Prijavnica za sudjelovanje ili kopiranjem poveznice https://forms.gle/UynM6xRUQcfWawgF6 u internet preglednik.

Broj sudionika je ograničen.

 

Organizacijski tim konferencije

 

 

 

Program konferencije

Uredio |2023-12-01T08:27:13+01:0021.11.2023.|Izdvojene vijesti, Najave, Vijesti, Vijesti iz znanosti|

Kontakt podaci

SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU Trg Svetog Trojstva 3 31000 Osijek Republika Hrvatska

Telefon: +385 31 224 102

Fax: +385 31 207 015

Web: UNIOS

Najnovije objave