Od 30. lipnja do 4. srpnja 2025. godine, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (UNIOS) bilo je domaćin najveće dosada održane Međunarodne ljetne škole pod nazivom "FOOD FORWARD: Green Bites for Sustainable Urban Future". Škola [...]
Danas je Sveučilište u Osijeku imalo iznimnu čast ugostiti predstavnice Veleposlanstva SAD-a u R Hrvatskoj, diplomatkinje Danielle A. Harms i Ericu S. King te gđu. Ninu Vranešević Marinić, koordinatoricu za programe razmjene i alumnije. Tijekom [...]
Join COLOURS Blended Intensive Program (BIP) "Food Forward: Green Bites for a Sustainable Urban Future", an immersive learning experience designed to explore sustainable food systems, urban agriculture, and eco-friendly food production. This Summer School blends [...]
Osijek je 14. i 15. ožujka 2025. ponovno postao središte znanosti, okupivši znatiželjnike svih generacija na drugom izdanju Muzze! Ovaj jedinstveni vikend znanosti održan je na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek, gdje je posjetiteljima pružio priliku [...]
Uredio urednik|2023-02-08T12:59:26+01:0008.02.2023.|Kategorije: Obrane, Vijesti|
Uredio urednik|2023-02-08T12:58:46+01:0008.02.2023.|Kategorije: Obrane, Vijesti|
Uredio urednik|2023-02-08T12:57:56+01:0008.02.2023.|Kategorije: Obrane, Vijesti|
Uredio urednik|2023-02-08T12:53:58+01:0008.02.2023.|Kategorije: Natječaji, Zapošljavanje|
Uredio urednik|2023-02-03T11:28:57+01:0003.02.2023.|Kategorije: Natječaji, Zapošljavanje|
Uredio urednik|2023-02-01T12:37:49+01:0001.02.2023.|Kategorije: Obrane, Vijesti|
Uredio urednik|2023-02-01T12:37:01+01:0001.02.2023.|Kategorije: Natječaji, Zapošljavanje|
Uredio Urednik|2023-02-07T13:32:17+01:0001.02.2023.|Kategorije: Međunarodna suradnja|
Uredio Urednik|2023-02-07T13:33:30+01:0030.01.2023.|Kategorije: Međunarodna suradnja|
Uredio Urednik|2023-01-30T08:58:44+01:0030.01.2023.|Kategorije: Međunarodna suradnja|
Uredio urednik|2023-01-27T14:49:52+01:0027.01.2023.|Kategorije: Natječaji, Zapošljavanje|
Uredio urednik|2023-01-26T14:26:59+01:0026.01.2023.|Kategorije: Izdvojene vijesti, Vijesti, Vijesti iz znanosti|