Dobitnici Rektorove nagrade u akademskoj godini 2022./2023.

1. MARTINA ČOLAKOVAC I MARTA SUDAR, studentice II. godine sveučilišnog diplomskog studija Poduzetnički menadžment i poduzetništvo na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Konzultanstvo za mala i srednja poduzeća, pod naslovom „Finalno rješenje projekta za industriju pića – Jamnica“

2. MARIJA JURIĆ, MARIJA KLEN, JELENA STJEPANOVIĆ I LUCIJA ŽIVKOVIĆ, studentice II. godine sveučilišnog diplomskog studija Marketing na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Marketing-strategije, pod naslovom „Saponia – Faks helizim“

3. IVANA GRABOVAC, studentica I. godine sveučilišnog diplomskog studija Zootehnika, smjer Specijalna zootehnika na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek, za stručni rad iz modula Biološki i zootehnički principi u svinjogojstvu, pod naslovom „Hranidba i potencijal rasta prasadi nakon odbića“

4. MARIN LUKAČEVIĆ, student II. godine sveučilišnog diplomskog studija Bilinogojstvo, smjer Zaštita bilja, na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek, za izvrstan seminarski rad iz modula Fitoekologija, pod naslovom „Klimatske promjene i korovi“.

5. GORDAN PAUN, student II. godine stručnog prijediplomskog studija Elektroničko poslovanje i programsko inženjerstvo na Fakultetu turizma i ruralnog razvoja u Požegi, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Poduzetništvo i inovacijski projekti, pod naslovom Izrada projektnog prijedloga i analiza tržišne opravdanosti poslovne ideje „Aplikacija VEG2GO“.

6. ZVONIMIR PAPONJA, student II. godine stručnog prijediplomskog studija Enogastronomija na Fakultetu turizma i ruralnog razvoja u Požegi, za postignut uspjeh na studiju, prosjek ocjena 4,714.

7. JURAJ PERIĆ, student I. godine sveučilišnog diplomskog studija Računarstvo, izborni blok DRD – Informacijske i podatkovne znanosti na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Obrada slike i računalni vid, pod naslovom „Segmentacija koljena iz 3D slika magnetske rezonance“.

8. MARIJA MOSTARAC, studentica II. godine sveučilišnog diplomskog studija Elektrotehnika, izborni blok DEC – Industrijska elektroenergetika na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, za postignut uspjeh na studiju, prosjek ocjena 5,0.

9. ZORANA VIDAKOVIĆ, studentica III. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Sestrinstvo na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, za postignut uspjeh na studiju, prosjek ocjena 4,787.

10. ANA KOVAČ, studentica II. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Fizioterapija na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, za postignut uspjeh na studiju, prosjek ocjena 5,0.

11. MARIJA GELEŠIĆ, studentica III. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Ranoga i predškolskog odgoja i obrazovanja na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku, za postignut uspjeh na studiju, prosjek ocjena 4,826.

12. HANNA JAKOVAC, studentica V. godine sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog Učiteljskog studija na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku, za postignut uspjeh na studiju, prosjek ocjena 4,803.

13. ZRINKA SVOREN I TEA ŠKOMRLJ, studentice II. godine sveučilišnog prijediplomskog dvopredmetnog studija Povijest umjetnosti i Njemački jezik i književnost na Filozofskom fakultetu Osijek, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Pisanje povijesti umjetnosti, pod naslovom „Korespondencija Oscara Nemona na njemačkome jeziku“.

14. TEREZIJA MARKOVINOVIĆ, SONJA SKRLETOVIĆ, MIA ZEKO, TOMISLAV STOJANOVIĆ, MATEJ ŠIBALIĆ I KARLO VUKOJEVIĆ, studenti II. godine sveučilišnog diplomskog studija Njemački jezik i književnost, prevoditeljski smjer na Filozofskom fakultetu Osijek, za stručni rad iz predmeta Prevoditeljska praksa, pod naslovom „Die Essenz der Intermedialitӓt – Hikos Mash-up“.

15. MARIN VALINČIĆ, FILIP GLIBO, FILIP GRGIĆ I JOSIP ZOVKIĆ, studenti I. godine sveučilišnog diplomskog studija Građevinarstvo, smjer Nosive konstrukcije na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu Osijek, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Analiza naprezanja i nosivosti konstrukcija, pod naslovom Potresno ocjenjivanje Dvora Trakošćan“.

16. TEA HRGOVIĆ, studentica III. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Arhitekture i urbanizma na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu Osijek, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Urbanističko-arhitektonski studio – završni rad, pod naslovom „Idejni arhitektonski projekt poslovne zgrade“.

17. MARIA DRAGOMIROVIĆ, studentici III. godine sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog Filozofsko-teološkog studija na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Izabrana pitanja hrvatske filozofske baštine, pod naslovom „Neotomizam u Hrvatskoj: Hijacint Bošković.

18. LUCIJA TICA, studentica IV. godine sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog Filozofsko-teološkog studija na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Izabrana pitanja fundamentalne teologije, pod naslovom „Isus Krist i euharistija kao središte kršćanske duhovnosti“.

19. SARA AŠČIĆ, studentica II. godine sveučilišnog diplomskog studija Kineziološka edukacija na Kineziološkom fakultetu Osijek, za stručne radove, pod naslovom: „Spolne razlike u motoričkim sposobnostima djece predškolske dobi polaznika atletske škole“ i „Tjelesna aktivnost studenata na studentskoj razmjeni u Ljubljani“.

20. KARLA VOJEDILOV, studentica I. godine sveučilišnog diplomskog studija Kineziološka edukacija na Kineziološkom fakultetu Osijek, za stručni rad, pod naslovom: „Razlika u motivaciji kod sportaša u individualnim i ekipnim sportovima“.

21. NIKA PUŠELJIĆ, studentica VI. godine sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Medicina na Medicinskom fakultetu Osijek, za postignut uspjeh na studiju, prosjek ocjena 5,0.

22. BRANKO ŠEGO, student V. godine sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Medicina na Medicinskom fakultetu Osijek, za postignut uspjeh na studiju, prosjek ocjena 5,0.

23. IVANA PERIŠIĆ, studentica III. godine sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Pravo na Pravnom fakultetu Osijek, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Kazneno procesno pravo, pod naslovom Žrtva kaznenog djela u teoriji i praksi hrvatskog kaznenog postupka“.

24. PETRA MAMIĆ I KARLA OBERKIRŠ, studentice III. godine sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Pravo na Pravnom fakultetu Osijek, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Međunarodno pravo, pod naslovom Legalitet humanitarne intervencije NATO-a u Srbiji 1999.“.

25. ŽELJKA RAGUŽ, studentica II. godine sveučilišnog diplomskog studija Procesno inženjerstvo na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek, za postignut uspjeh na studiju, prosjek ocjena 4,833.

26. DIJANA CVETKO, studentica II. godine sveučilišnog diplomskog studija Prehrambeno inženjerstvo na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek, za postignut uspjeh na studiju, prosjek ocjena 4,818.

27. VANESA ILIČIĆ, studentica III. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Žičani instrumenti, smjer Gitara na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, za iznimna postignuća na solističkim nastupima i nastupima u komornim sastavima osvajanjem najviših nagrada na međunarodnim natjecanjima studenata gitare te hrvatskim natjecanjima učenika i studenata glazbe i plesa, i solističkim nastupima na umjetničkim projektima Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku.

28. DOMINIK KARAULA, student II. godine sveučilišnog diplomskog dvopredmetnog studija Gluma i Lutkarska animacija na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, za iznimna umjetnička ostvarenja tijekom studija i uspješnim izvedbama igranjem u ispitima: Osijek cabaret na LabLinz festivalu kazališnih akademija u Linzu te Mački na vrućem limenom krovu na Sterijinom pozorju i na Dioniz festivalu.

29. TEA GUTIĆ, studentica II. godine sveučilišnog diplomskog studija Biologija i kemija, smjer nastavnički na Odjelu za biologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Didaktika 2, pod naslovom “Uporaba konceptualne mape u samoregulaciji učenja”.

30. GABRIJEL MIRKOVIĆ I IVANA SKUZIN, studenti II. godine sveučilišnog diplomskog studija Biologija, smjer znanstveni na Odjelu za biologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Biokemija 3, pod naslovom „Primjena molekularnih metoda u medicinskoj dijagnostici“.

31. ILIJA VUČKOVIĆ, student III. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Fizike na Odjelu za fiziku Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, za postignut uspjeh na studiju, prosjek ocjena 5,0.

32. MIKULEC MAGDALENA, studentica II. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Fizike na Odjelu za fiziku Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, za postignut uspjeh na studiju, prosjek ocjena 4,870.

33. MARTA MALOVIĆ, studentica I. godine sveučilišnog diplomskog studija Kemija, smjer istraživački na Odjelu za kemiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Uvod u medicinsku kemiju, pod naslovom “Lijekovi za liječenje astme”.

34. MARKO ŠIMIĆ, student I. godine sveučilišnog diplomskog studija Kemija, smjer istraživački na Odjelu za kemiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Analitička kemija okoliša, pod naslovom “Radioaktivnost i njen utjecaj na okoliš”.

35. JOSIPA SABLJO, studentica II. godine sveučilišnog diplomskog studija Matematika, smjer Matematika i računarstvo na Odjelu za matematiku Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Matematički modeli, pod naslovom “SIR model širenja epidemije”.

36. IVAN VUKOVIĆ, student I. godine sveučilišnog diplomskog studija Matematika, smjer Financijska matematika i statistika na Odjelu za matematiku Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, za izvrstan seminarski rad iz predmeta Integralni račun, pod naslovom „Neelementarni integrali“.

Uredio |2024-05-10T14:04:33+02:0021.06.2023.|Rektorova nagrada|