NATJEČAJ ZA ERASMUS+ KA1 MOBILNOST STUDENATA ZA LJETNI SEMESTAR U AKADEMSKOJ GODINI 2025./2026.
REZULTATI NATJEČAJA OBJAVLJENI 9.10.2025. U okviru ERASMUS+ Programa – Ključne aktivnosti 1, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku dana 27. kolovoza 2025. objavljuje natječaj za dodjelu financijskih potpora studentima koji odlaze na inozemne visokoškolske ustanove ili organizacije. …
Datum objave: 27/08/2025 | Autor objave: Josipa PlešaUNIOS organizirao dosada najveću Međunarodnu ljetnu školu o održivoj hrani u Osijeku
Od 30. lipnja do 4. srpnja 2025. godine, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (UNIOS) bilo je domaćin najveće dosada održane Međunarodne ljetne škole pod nazivom “FOOD FORWARD: Green Bites for Sustainable Urban Future”. Škola je organizirana u okviru COLOURS Europske sveučilišne alijanse, …
Datum objave: 08/07/2025 | Autor objave: UrednikDRUGI DODATNI NATJEČAJ ZA ERASMUS+ KA1 MOBILNOST STUDENATA ZA STRUČNU PRAKSU U OKVIRU PROJEKTA 2024 – ZATVOREN 17.07.2025.
Odluka o dodjeli financijske potpore 5.05.2025. Odluka o dodjeli financijske potpore 9.06.2025. Odluka o dodjeli financijske potpore 25.06.2025. Odluka o dodjeli financijske potpore 10.07.2025. Odluka o dodjeli financijske potpore 12.07.2025. Natječaj je zatvoren 17.07.2025. U okviru ERASMUS+ …
Datum objave: 04/04/2025 | Autor objave: Josipa PlešaPosjet predstavnica Veleposlanstva SAD-a u R Hrvatskoj Sveučilištu u Osijeku
Danas je Sveučilište u Osijeku imalo iznimnu čast ugostiti predstavnice Veleposlanstva SAD-a u R Hrvatskoj, diplomatkinje Danielle A. Harms i Ericu S. King te gđu. Ninu Vranešević Marinić, koordinatoricu za programe razmjene i alumnije. Tijekom bilateralnog sastanka, prorektorica Sonja Vila upoznala …
Datum objave: 02/04/2025 | Autor objave: UrednikFood Forward: Green Bites for a Sustainable Urban Future
Join COLOURS Blended Intensive Program (BIP) “Food Forward: Green Bites for a Sustainable Urban Future”, an immersive learning experience designed to explore sustainable food systems, urban agriculture, and eco-friendly food production. This Summer School blends online and on-site learning to provid …
Datum objave: 31/03/2025 | Autor objave: Urednik