Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku

IZMJENE I DOPUNE PRAVILNIKA ZA PROVEDBU STUDENTSKIH IZBORA

Odluka o izmjenama i dopunama pravilnika za provedbu studentskih izbora za Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Studentski zbor znanstveno-nastavnih/umjetničko-nastavnih sastavnica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

OTVOREN NATJEČAJ ZA FINANCIRANJE STUDENTSKIH PROGRAMA U 2021. GODINI


Natječaj za financiranje studentskih programa u 2021. godini otvoren je 6. travnja 2021. i traje do 21. travnja 2021. godine.

Programi se prijavljuju na platformi programi.unios.hr.

Sve dokumente i uvjete za prijavu možete pronaći na našem web-u szos.unios.hr.

 

Odluka o raspisivanju Natječaja 2021
Pravilnik Studentskog zbora Sveučilišta u Osijeku o raspodijeli sredstava za financiranje studentskih programa, ožujak 2020
Upute za prijavu studentskih programa na platformi programi.unios.hr

Informacije

Adresa: Cara Hadrijana 8, 31000 Osijek
Email adresa: szbor.os@gmail.com

KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA STUDENTSKOG ZBORA

Konstituirajuća sjednica Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku održana je u petak, 25. listopada 2019. godine u vijećnici Studentskog zbora Sveučilišta. Uz izabrane studentske predstavnike sjednici su nazočili prof. dr. sc. Vlado Guberac, rektor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku te prof. dr. sc. Dražan Kozak, prorektor za nastavu i studente.

Za predsjednika Studenskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku jednoglasnom odlukom izabran je Fran Ivan Škorić, student Ekonomskog fakulteta u Osijeku. U Senat Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku kao predstavnici studenata iz redova studenata preddiplomskih i diplomskih studija imenovani su Luka Jurčević, student Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Luka Kurtović, student Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek. Fran Ivan Škorić također je član Senata Sveučilišta kao predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta, a iz redova studenata poslijediplomskih studija u Senat Sveučilišta izabrani su Milan Opačak i Nikola Volarić. Studentski predstavnik u Sveučilišnom savjetu bit će Stjepan Posavec, student Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.