UNIOS organizirao dosada najveću Međunarodnu ljetnu školu o održivoj hrani u Osijeku
Od 30. lipnja do 4. srpnja 2025. godine, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (UNIOS) bilo je domaćin najveće dosada održane Međunarodne ljetne škole pod nazivom “FOOD FORWARD: Green Bites for Sustainable Urban Future”. Škola je organizirana u okviru COLOURS Europske sveučilišne alijanse, …
Datum objave: 08/07/2025 | Autor objave: Urednik2. DODATNI NATJEČAJ ZA ERASMUS+ KA1 MOBILNOST STUDENATA ZA STRUČNU PRAKSU U OKVIRU PROJEKTA 2024-1-HR01-KA131-HED-000200509
Odluka o dodjeli financijske potpore 5.05.2025. Odluka o dodjeli financijske potpore 9.06.2025. Odluka o dodjeli financijske potpore 25.06.2025. U okviru ERASMUS+ Programa – Ključne aktivnosti 1, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku dana 4. travnja 2025. objavljuje natječaj …
Datum objave: 04/04/2025 | Autor objave: Josipa PlešaPosjet predstavnica Veleposlanstva SAD-a u R Hrvatskoj Sveučilištu u Osijeku
Danas je Sveučilište u Osijeku imalo iznimnu čast ugostiti predstavnice Veleposlanstva SAD-a u R Hrvatskoj, diplomatkinje Danielle A. Harms i Ericu S. King te gđu. Ninu Vranešević Marinić, koordinatoricu za programe razmjene i alumnije. Tijekom bilateralnog sastanka, prorektorica Sonja Vila upoznala …
Datum objave: 02/04/2025 | Autor objave: UrednikFood Forward: Green Bites for a Sustainable Urban Future
Join COLOURS Blended Intensive Program (BIP) “Food Forward: Green Bites for a Sustainable Urban Future”, an immersive learning experience designed to explore sustainable food systems, urban agriculture, and eco-friendly food production. This Summer School blends online and on-site learning to provid …
Datum objave: 31/03/2025 | Autor objave: UrednikUNIOS Welcomes 88 Foreign Students for the Summer Semester 2025
The University of Osijek (UNIOS) is welcoming 88 Erasmus+ exchange students for the summer semester of 2025. For the 13th consecutive year, the UNIOS International Relations Office and Erasmus Student Network Osijek – ESN organised a Welcome Day to give a warm reception to students arriving from acr …
Datum objave: 11/03/2025 | Autor objave: Urednik